What participants think – On Writing for Artists in NDSM Treehouse, Amsterdam

On Writing for Artists in NDSM Treehouse, Amsterdam (in Dutch):

‘Uit nieuwsgierigheid ging ik naar de workshop “Writing for artist”. Omdat ik als artiest buiten poëzie nog niets anders gecreëerd had in tekstueel schrift. Eenmaal daar aangekomen ben ik blij verrast. Via stap per stap oefeningen nam Esther me mee hoe, waarom en wat te schrijven. Zodat iets wat me erg complex en abstract leek, behapbaar werd en ook nog eens met veel plezier. Samen met de groep hebben we elkaars tekst onder de loep genomen en van elkaar geleerd en samen gegroeid. Met plezier zal ik er 9/10 september weer bij zijn.’ (Esmée)

‘Motivatie was het oprichten van een internet site. De feedback was heel goed. De methode heeft mij goed geholpen. Ik ben meer overtuigd dat ik kan schrijven en dat het ook interessant is voor anderen. Ik schrijf nu regelmatig en vind het ook leuk om te doen. Er was goede aandacht. De bijdragen van anderen heb ik als heel stimulerend ervaren. En hebben mij ook op ideeën gebracht. De prijs/kwaliteit verhouding was goed denk ik.’ (Groeten van Marianne)

‘Out of curiosity I went to the workshop “Writing for artist”. Because as an artist I had not yet created anything else in textual writing outside of poetry. Once there I was pleasantly surprised. Through step-by-step exercises, Esther took me on how, why and what to write. So that something that seemed very complex and abstract to me became manageable and also with great pleasure. Together with the group we examined each other’s text and learned from each other and grew together. I will be happy to be there again on 9/10 September.’ (Esmée)

Motivation was to set up an internet site. The feedback has been very good. The method has helped me a lot. I am more convinced that I can write and that it is also interesting for others. I now write regularly and I also enjoy doing it. There was good attention. I have found the contributions of others to be very stimulating. And also gave me ideas. The value for money was good I think.’ (Greetings from Marianne)

cross-over projecten