What participants think – On Writing for Artists in NDSM Treehouse, Amsterdam

On Writing for Artists in NDSM Treehouse, Amsterdam (in Dutch):

Motivatie was het oprichten van een internet site. De feedback was heel goed. De methode heeft mij goed geholpen. Ik ben meer overtuigd dat ik kan schrijven en dat het ook interessant is voor anderen. Ik schrijf nu regelmatig en vind het ook leuk om te doen. Er was goede aandacht. De bijdragen van anderen heb ik als heel stimulerend ervaren. En hebben mij ook op ideeën gebracht. De prijs/kwaliteit verhouding was goed denk ik. Groeten van Marianne

Motivation was to set up an internet site. The feedback has been very good. The method has helped me a lot. I am more convinced that I can write and that it is also interesting for others. I now write regularly and I also enjoy doing it. There was good attention. I have found the contributions of others to be very stimulating. And also gave me ideas. The value for money was good I think. Greetings from Marianne

cross-over projecten